Cos de cumparaturi

termeni și condiții

Site-ul www.bijuteriileimperial.ro apartine si este administrat de S.C. QUANTA INC S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, Aleea Arinii Dornei, nr. 14, Romania, Nr. inreg. Reg. Comertului: J40/6434/2021, CUI: 44076469, fiind realizat cu respectarea tuturor normelor legale, in scopul informarii cu privire la activitatea desfasurata.

Daca intrati si navigati pe website-ul www.bijuteriileimperial.ro, dumneaovastra in calitate de utilizator va dati acceptul pentru termenii și condițiile de utilizare ale acestuia, astfel:

Depunem toate eforturile ca informatiile publicate sa fie corecte si acutale, iar in masura in care exista erori facem eforturi pentru a le remedia in cel mai scurt timp, neputand fi tinuti responsabil pentru orice omisiuni, erori etc ale informatiilor; utilizatorii site-ului accepta expres acest lucru, precum si faptul ca nu putem fi trasi la raspundere in niciun fel cu privire la informatiile de pe site sau orice alt aspect in legatura cu site-ul;
informatiile de pe site nu reprezinta: comunicare publicitara, oferta pentru servicii juridice sau de orice alta natura, consultatie juridica;
precizam ca proprietarul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra continutului website-ului este SC QUANTA INC SRL si sunteti de acord sa nu folositi nicio informatie de pe acesta, fara acordul prelabil scris al propietarului; (Nu este permisă: copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea textelor, imaginilor, filmelor existente pe site fără un acord transmis în prealabil, în mod scris, de către SC QUANTA INC SRL. Violarea acestei reguli atrage după sine răspunderea civilă sau penală.
Orice tentativă de a modifica conţinutul site-ului www.bijuteriileimperial.ro, de a afecta bună performanţă a serverului pe care rulează acest website va fi considerată încercare de fraudă asupra sistemelor ce găzduiesc site-ul şi va avea drept consecinţă demararea procedurilor legale);

Toti utilizatorii nostri, cu titlu de recomandare, ar fi indicat sa aiba un program antivirus pentru toate comunicarile si materialele accesate pe internet, noi neasumandu-ne nicio responsabilitate pentru probleme, intreruperi, disfunctionalitati etc. a datelor sau a sistemului, serverelor, echipamentelor, calculatoarelor etc., ca urmare a utilizarii acestui site;
SC QUANTA INC SRL nu raspunde pentru nici un fel de pagube directe sau indirecte rezultate din accesarea www.bijuteriileimperial.ro, si nu poate fi făcut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilităţi sau alte defecte ale www.bijuteriileimperial.ro sau ale conţinutului său.

SC QUANTA INC SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă / confidenţialitate şi numai pentru scopurile specificate, datele personale în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

Orice oferta, promotie, concurs etc., SC QUANTA INC SRL vă aduce la cunoştinţă regulile, termenii şi condiţiile prin intermediul unui regulament afişat pe site-ul propriu. In perioada campaniilor de reducere se va aplica discount-ul cu valoarea cea mai mare excluzând varianta unui discount cumulat. SC QUANTA INC SRL îşi rezervă dreptul de a anula o promoţie sau un concurs fără o notificare prealabilă adresată utilizatorilor.

Ne rezervam dreptul ca, oricand, sa aducem orice modificari, actualizari, sa oprim temporar sau permanent accesul oricui la acest site fara a notifica utilizatorii si fara a fi necesar acordul acestora.