Cos de cumparaturi

Politica de returnare a produselor

Cum pot returna produsele comandate?

Conform Legii nr. 449/2003, actualizată în 2008 si OUG. 34/2014 cumpărătorul poate returna produsele achiziționate în termen de 14 zile de la primirea lor, fără a invoca un motiv anume. Însă noi prelungim perioada de returnare a produselor până la 30 de zile.
Pentru ca returul sau schimbul de produse să fie acceptat, este necesar să ne notifici prin e-mail sau la telefon intenția ta sau completând Formularul de retur din contul tău de client.
În cazul în care se dovedește că ai primit produsul cu defect, acesta poate fi înlocuit, reparat, ți se poate oferi o reducere ori rambursarea integrală în contul bancar transmis ulterior.
Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit, însoțite de ambalajul complet, original, cu sigiliile aferente, certificatul de calitate și garantie și toate documentele cu care a fost livrat produsul.
Produsul trebuie să fie însoțit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.
În cazul în care produsul a fost testat sau purtat, acesta trebuie returnat curățat și igienizat.
Nu se acceptă produsele asupra cărora au existat intervenții neautorizate.
Restituirea contravalorii sumei aferente returului/schimbului tău de produse se face în termen de maxim 14 zile calendaristice, după cum urmează:

  • pentru comenzile achitate online prin platforma Netopia Payments, restituirea contravalorii se face direct prin platforma online;
  • pentru comenzile achitate prin OP, restituirea contravalorii se face direct în contul bancar din care s-a efectuat plata initială;
  • pentru comenzile achitate ramburs la primirea coletului, restituirea contravalorii se face în contul bancar al clientului, transmis ulterior prin e-mail (office@bijuteriileimperial.ro ) sau prin Formularul online de retur.

Pentru informații suplimentare, ne poți contacta apelând 0752 581 837 sau prin e-mail office@bijuteriileimperial.ro .
Formularul de retur îl puteți descărca aici.