Cos de cumparaturi

despre noi

Stilul clasic, stilul care te definește: versatil, atemporal, plin de eleganță, mereu actual

ATEMPORALITATE

Pentru că ne-am dorit încă de la început ca produsele noastre să dăinuie și să rămână la fel de spectaculoase odată cu trecerea timpului, am pus mare preț pe calitatea materialelor din care bijuteriile noastre sunt realizate. De aceea, fie că vorbim despre categoria de cercei, inele, brățări sau coliere, fiecare element din cadrul portofoliului nostru este realizat cu migală din argint 925, suflat cu argint 999. Calitatea produselor este testată și verificată în mod constant de către echipa Bijuteriile Imperial pentru ne asigura că bijuteriile noastre păstrează cele mai înalte standarde de calitate pe care ne-am propus să le oferim atunci când am pornit la drum cu acest concept.

proces bijutier
femeie-bijuteriile-imperial

longevitate

Ne-am dorit ca atât frumusețea cât și calitatea bijuteriilor de argint să se mențină de-a lungul trecerii timpului, de aceea, pentru a vă putea bucura din plin de produsele noastre, acestora le-a fost aplicată o peliculă anticorozivă care garantează o mai bună protecție împotriva factorilor externi ce pot duce la degradarea prematură a bijuteriilor mult dorite. Am vrut ca produsele noastre să vă ofere sentimentul unui accesoriu care să vă completeze, fie că este vorba de un cadou pe care doriți să-l oferiți unei persoane dragi, ori că este o bijuterie de care v-ați îndrăgostit iremediabil și a cărei achiziții nu suportă amânare, Bijuteriile Imperial au fost gândite pentru a vă oferi experiența unui cadou de neuitat printr-o bijuterie deosebită de argint care vă va scoate mereu în evidență personalitatea și bunul gust.

versatilitate

O bijuterie, fie că vorbim de o pereche de cercei, o brățară delicată, un inel deosebit, ori un colier care ne-a cucerit iremediabil, nu este destinată doar ocaziilor importante, ori circumstanțelor extraordinare pentru a fi purtată. De aici a pornit și dorința noastră de a aduce în atenția iubitorilor de bijuterii de argint colecții ce abundă în versatilitate și pot fi adaptate oricărui stil vestimentar.

Bijuteriile Imperial abordează stilul clasic, atemporal, care îmbină simplitatea și frumusețea bijuteriilor de argint cu ușurința adaptării acestora la diferite situații vestimentare: o pereche de cercei din argint cu cristale poate complimenta atât o ținută relaxată, casual, de zi cu zi, cât și o ținută mult mai formală, de seară, prin care accesoriul purtat să scoată în evidență eleganța unei ținute speciale.

mana cu bijuterii
bijuterii frumoase

Rafinament

Produsele noastre sunt destinate persoanelor care își doresc să adauge în colecția lor mai mult decât o simplă bijuterie de argint, celor care iubesc să își pună personalitatea în evidență prin accesorii de argint impresionante și de o calitate deosebită, care păstrează o notă de simplitate și delicatețe indiferent de modelul ales.Totodată, bijuteriile noastre se adresează celor care își doresc să realizeze o investiție pe termen lung într-un element de argint desăvârșit, care își păstrează forma, frumusețea și strălucirea de-a lungul timpului și care, purtate în orice circumstanță, inspiră noblețe și rafinament.

dăruiește un cadou unic

Pentru ca experiența să fie desăvârșită până la capăt, ne-am gândit și la ambalajul în care veți primi bijuteriile să fie unul remarcabil, elegant la care veți putea adăuga o felicitare personalizată.